מחסור ב-verobab מונע השלמת חיסון מקדים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/02/2016 | 19:19 | מאת: גלעד

שלום, מה עושים אם אין באזור קוצ`ין חיסון מסוג verobab ולכן לא ניתן להשלים את הזריקה השלישית ? האם אפשר, במקרה של חשיפה, לקבל מההתחלה סוג אחר של חיסון ? האם שתי מנות החיסון שכבר התקבלו (ילדים) מקנה בכל זאת זמן תגובה ארוך יותר במקרה של נשיכה ? תודה רבה.

כשאין - אין. לא עושים כלום. לא מתקרבים לכלבים קופים עטלפים ויונקים אחרים. במקרה של נשיכה צריכים לקבל חיסון+ נוגדנים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים