כדורים נגד מלריה באזור צפון תאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/02/2016 | 10:47 | מאת: נוי

שלום, אני טסה לתאילנד + טיול ג'יפים באזור הצפון, אזור פאי, צ'אנג מאי ומה הונג סון. מעוניינת לדעת האם יש צורך לקחת כדורים נגד מלריה ? הבנתי שיש להם הרבה תופעות לוואי ולכן מעדיפה להמנע מהם. תודה.

קיים סיכון נמוך למלריה באזורים אלו הסיפורים על תופעות לוואי רבות מוגזמים בלשון המעטה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

14/02/2016 | 18:47 | מאת: נוי

תודה רבה, הרופא ממרפאת המטיילים המליץ לי לקחת כדורים למניעת מלריה בגלל שאני אשהה לילה 1 במאו הונג סון, האם לדעתך עדיף לא לקחת עקב שהייה של לילה 1 שם ? תודה רבה !

מנהל פורום רפואת מטיילים