נגיף הזיקה - ברזיל

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/01/2016 | 13:42 | מאת: מור

אם נעקצים ומגלים שמישהו נדבר בנגיף הזיקה, האם זה נמצא במערכת ובעוד מספר שנים זה יכול להשפיע על הריון? או שכל עוד שמישהי לא בהריון והיא נדבקה בזיקה וזה עבר, זה לא משפיע על העתיד? תודה

משערים שהדבקות בשלב הראשוני של ההריון (3 חדשים ראשונים) מהווה את הסכנה לעובר. לציין שהמידע בשלב זה הוא ראשוני וככל שיצטבר בעתיד מידע נוסף נכיר יותר את הבעיות שההידבקות בוירוס הזה יוצרות. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים