כדורים נגד בילהרציה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/01/2016 | 09:55 | מאת: עמית

שלום רב, חזרתי אתמול ממלאווי. לאחר ביקור באגם מלאווי רכשתי כדורים נגד בילהרציה. הרוקח שקל אותי ונתן לי כדורים על פי המשקל ואמר לי שיש לקחת 6 שבועות מהמגע האחרון עם המיים. אני לא בטוח שזה נכון. השאלה שלי היא מתי לקחת את הכדורים? כמה זמן לאחר המגע האחרון עם המיים? האם לקחת בכל מקרה גם אם אין תסמינים? בתודה מראש, עמית

מפניתך לא ברור אם אתה חולה או בריא ואיזה תרופה המלצה פנה בבקשה לקבל יעוץ בתחום מחלות טרופיות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

20/01/2016 | 10:31 | מאת: עמית

כרגע אני בריא, רכשתי את התרופה שם ליתר ביטחון, התרופה הנה פראזיקואנטל (Praziquantel)הסבירו לי שלקיחת התרופה 6 שבועות לאחר המגע עם המיים זה על מנת למנוע את המחלה ולכן אני שואל כי איני בטוח.

מנהל פורום רפואת מטיילים