כדורים נגד מלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/01/2016 | 23:39 | מאת: נטע ליבנה

שלום אני וחברה טסות למקסיקו וגואטמלה חודש בכל מדינה ורציתי לברר האם כדאי לקחת כגדורים נגד מלריה. כל אחת מאיתנו הייתה במרפאת מטיילים אחרת, לחברתי נאמר שאין צורך בכדורים ולי נאמר שצריך. הכדור הוא Plaquenil. מה נכון לעשות. תודה רבה .

האמת כנראה נמצאת באמצע. הסיכון למלריה אינו גבוה. יש אזורים בגואטמלה ובמקסיקו שבסיפרות כתוב שיש בהן מלריה אך בפועל לא נתקלים כמעט בחולים שחוזרים עם מלריה מאזורים אלו. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים