זנזיבר עם תינוק ואשה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/01/2016 | 17:56 | מאת: undefined

חייבת ייעוץ. מעוניינת לטוס לזנזיבר לחופשה של שבוע ימים במלון 5 כוכבים הכל כלול (שם המלון דיימונס לה גאמה) עם אימי בעלי ותינוקי בן השנה וחצי. אשמח לשמוע מה הסיכונים באזור ובמידה ומצטיידים היטב האם עדיין מסוכן מבחינת תחלואה?

סכנה של זיהומי מעי בארצות עולם שלישי סכנה של מחלות מועברות באמצעות יתושים כמו מלריה סיכון של רמת רפואה נמוכה יש לעבור דרך מרפאת מטיילים באזור מגוריכם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים