חיסונים לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/12/2015 | 20:07 | מאת: אלין

שלום. אני עומדת לצאת לטיול מאורגן לפרו,צילה, ארגנטינה וברזיל.קיבלתי את כל החיסונים למעט קדחת צהובה שנאמר לי שמפאת גילי 69 אסור לי לקבל את החיסון. ברצוני לציין שלפני 24 שנים עברתי ספלנקטומי בגלל פנציטופניה. מה המלצתכם לגבי? האם לצאת לטיול ולדאוג להשתמש בכל התכשירים נגש יתושים או לבטל את הטיול עם כל מה שכרוך בכך. מחכה לתשובתכם המהירה כי הטיול בעוד שבועיים ואני צריכה לקבל החלטה. תודה

הבעיה של קדחת צהובה לא קיימת בצ'ילה או בארגנטינה (למעט אזור מפלי איגאסו), בברזיל יש אזורים נקיים מהמחלה ואזורים שבהם היא קיימת.מדובר במחלה נדירה שמועברת בעקיצה של יתושים. ההחלטה אם לנסוע או לא היא שלך. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים