הילדים שכחו לקחת את כדורי המנע נגד מלריה לאחר שובם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/12/2015 | 15:42 | מאת: רוני

שלום רב. היום התברר לי ששני הבנים שלי, שחזרו מטיול בטנזניה ביום שלישי לפנות בוקר, שכחו לקחת את כדורי המנע נגד מלריה שלשום ואתמולף על אף שבמרפאת המטיילים הומלץ לקחת אותם עוד שבוע לאחר שובם מהטיול. האם הדבר קריטי? האם אתם ממליצים להמשיך היום לקחת את הכדורים על אף שלא נלקחו ביומיים האחרונים? תודה רבה, רוני אמיר

יש הממליצים רק יום אחד לאחר היציאה מאזור מלרי כך שאין הצדקה לחדש טיפול אם הופסק מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים