מחלת חום בויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/10/2015 | 14:07 | מאת: ל'

שלום, אני מטיילת בדרום ויאטנם וקמבודיה ומזה 5 ימים סובלת מחום סב פיברילי (סביב 37.6) ותחושת עייפות. בנוסף יציאות נוזליות אך ללא התקפים או דחיפות. האם להניח שמדובר בוירוס או שהתסמינים נכנסים להגדרת traveler's diarrhea ויש לקחת טיפול אנטיביוטי? תודה

בהחלט יתכן שמדובר בשילשול מטיילים ואם התופעות לא חולפות תוך 2-3 ימים ניתן לנסות את התרופה שרשמו לך במרפאת מטיילים לצורך כך. בנוסף להקפיד על שתייה מרובה (מים מינרלים כמובן) והוספת מלחים (מזון מלוח למשל). אם גם התרופה לא תועיל כדאי לפנות למרכז רפואי באזור מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים