נסיעה עם תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/10/2015 | 20:32 | מאת: אביטל

שלום, אנחנו כננים נסיעה לדרום אפריקה עם תינוקת בת 1.2. מתכנים לטייל רק באיזורים בהם אין סכנת מלריה (בדרום). א. איך כדאי להיערך מבחינת חיסונים לילדה. האם כדאי להקדים חיסונים בטיפת חלב? האם יש צורך בחיסונים נוספים? ב. אנחנו צפויים לעשות עצירה של כמה שעות באדיס אבבה. האם ידוע לך על בעיתיות בעצירה כזו? תודה

לבד מהחיסונים הרגילים בטיפת חלב מומלץ להוסיף חיסון לטיפוס הבטן במרפאת מטיילים עצירת ביניים באדיס אבבה עלולה לגרום לרשויות הבריאות לבקש אישור לחיסון של קדחת צהובה מהמגיעים פנו למרפאת מטיילים באזור מגוריכם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il מרפאת מטיילים באזור מגוריכם

מנהל פורום רפואת מטיילים