תרופות לשימשו בעת טיול באתיופיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/09/2015 | 15:58 | מאת: רחלי

שלום, בתי נוסעת בעוד מספר ימים לאתיופיה. היא תהיה בעיקר בצפון אתיופיה. בחבילת התרופות שתישא איתה בתיק יהיו: מלרון, TASECTAN' 500 מ"ג מוקסיויט פורטה ,אורמוקס וציפרודקס. שאלתי היא האם TASECTAN מומלץ כנגד שלשולים וכן האם יש בעיה בלקחת תרופות אלה יחדיו: לדוגמא מלרון ואורמוקס , או מלרון וציפרודקס/מוקסיויט?. מתי יש להשתמש ב מוקסיויט ומתי בציפרודקס? תודה מראש רחלי

התשובות לשאלות אלו מורכבות וארוכות ממליץ שביתך תפנה אותן לרופא במרפאת המטיילים שבה קיבלה את החיסונים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים