שלשול ממושך (הודו)

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/09/2015 | 08:27 | מאת: אביב

הי , לפני כשבועים אכלתי כנראה משהו מקולקל , לאחר מכן הרגשתי חולשה כללית בגוף המלווה גם בשלשולים התופעה עברה אחרי כמה ימים , מאז השלשולים באים והולכים ניסתי לאכול אורז ותפוחי אדמה מאודים במשך 4 ימים היה יחסית בסדר ללא שלשולים , לאחר מכן חזרתי לאכול רגיל אכלתי אורז סלט וטחינה ושוב התופעה חזרה מה כדאי לי לעשות ? שכן נראה שזה לא עובר

13/09/2015 | 08:32 | מאת: אביב

אגב במשך התקופה לא היה חום או יציאה דמית

במידה והשילשולים לא פוסקים ואין ברשותך אנטיביוטיקה שרושמים במרפאות המטיילים, פנה לקבל עזרה ממרכז רפואי באזור בו אתה נמצא. חשוב להקפיד על שתייה מרובה ותוספת מלחים כל עוד השילשול נמשך. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים