חיסונים לזנזיבר לפני הריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/08/2015 | 11:57 | מאת: em

שלום רציתי להתייעץ בבקשה בנוגע לחיסונים לזנזיבר. אנו מתכננים לטוס בתחילת אוקטובר, ועוד לא התחסנו. בנוסף, אני מתכננת להתחיל לנסות להיכנס להריון. קראתי באינטרנט על סיכונים בנסיעה לזנזיבר בהריון וקבלת החיסונים. הטיסה היא ישירה מישראל ללא עצירות ביניים, האם אני יכולה לטוס? ואם כן איזה חיסונים אני צריכה לקבל?

אין בעיה לטוס לזנזיבר ממליץ לדחות הריון לאחר הנסיעה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים