מלריה בהודו ואיי אנדמן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/08/2015 | 13:30 | מאת: ניב

שלום, אני טס עוד שבועיים לצפון הודו, רג'אסטן + שהייה שבועיים באיי אנדמן. התחסנתי באופן מקיף לקראת הטיסה, ובנוסף קיבלתי מרשם לכדורים נגד מלריה. הכדורים הינם "לריאם" וקראתי באינטרנט תגובות מאד לא טובות עליהן. האם הכדור מלרון פועל באותו האופן? האם בכלל באמת קיים ממשי להידבקות במלריה באיי אנדמן? תודה מראש

אנדמן מופיעה במפות המלריה כאזור נגוע במחלה מלרון לוקחים כל יום כדור החל מיום לפני כניסה עד יום לאחר יציאה מאזור מלריה - התרופה יותר יקרה מלריאם. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים