חיסונים למזרח

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

28/06/2015 | 09:23 | מאת: א

שלום רב, חברה שלי ואני נמצאים בסין כבר כמה חודשים. האמת היא שהיינו חסרי אחריות ושכחנו להתחסן לפני ההגעה הנה. בנוסף, אנחנו מתכננים לטוס בעוד כשבוע וחצי לתאילנד לנופש של שבוע (הכוונה היא לא לטייל בכפרים וכד', אלא פשוט "לשרוץ" על חוף הים). האם יש סיבה לבהלה? או משהו שצריך/כדאי לעשות? יש לציין שמיד לאחר הטיול בתאילנד נחזור לארץ. תודה ויום טוב

חופשה נעימה ורגועה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.i

29/06/2015 | 16:08 | מאת: א

כלומר, סיכוי סביר שלא נמות? :)

מנהל פורום רפואת מטיילים