נסיעה לטאיוואן לחולה מי אלומה נפוצה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/02/2023 | 19:29 | מאת: אודליה

שלום וברכה, בעלי מנהל חיים רגילים יחסית עם מיאלומה נפוצה ומטופל בתרופות מתחזקות. קנינו כרטיסי טיסה לטאיוואן ונשאלת השאלה האם יש בטאיוואן מחלות טרופיות כמו קדחת מכל סוג שהוא

המלצתי - פנו למרפאת מטיילים באזור מגוריכם. במידה ויש ברשותכם פנקס בינלאומי של חיסונים הביאו אותו אתכם. --------- במרפאת מטיילים מבצעים חיסונים לנוסעים למזרח בהתאם לאזור הגיאוגרפי, משך הטיול ונתונים נוספים חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים