וירוס זיקה בארצית הברית או ארגנטיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/02/2023 | 19:42 | מאת: ליאור

שלום רב, אני מתכננת להיכנס להריון בתקופה הקרובה, איך ניתן לדעת באם קיים סיכון לוירוס זיקה ברחבי ארצות הברית.( שיקאגו, אטלנטה) גם ארגנטינה. אשמח לתשובה או אפילו הכוונה לאתר רלוונטי שאקבל תשובה מאחר ולא מוצאת פרטים על כך .

היו דיווחים על מקרי הדבקה בוירוס זיקה גם בארה"ב וגם בארגנטינה. מידע נוסף ומפות באתר של ה CDC https://wwwnc.cdc.gov/travel/page/zika-information חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

07/02/2023 | 18:59 | מאת: ליאור

תודה רבה על המענה (:

מנהל פורום רפואת מטיילים