חיסונים לטנזניה וזנזיבר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/01/2023 | 20:49 | מאת: עדינה וגנר

אני והאיש שלי נוסעים בסוף פברואר לטיול של 11 יום לטנזניה וזנזיבר.טיול מסודר עם לינה במקומות מסודרים. היינו בפסח האחרון בפיליפינים ומחוסנים החיסונים הרגילים למזרח אך לא קדחת צהובה. האם צריכים להתחסן ובאלו חיסונים? האם צריכים לקחת מלרון ? תודה

אין צורך בקדחת צהובה לטנזניה לגבי השלמת חיסונים אחרים צריך לראות את פנקס החיסונים הנוכחי. צריך גם תרופות למניעת מלריה פנו למרפאת מטיילים קרובה לאזור מגוריכם חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים