עקיצת חתול ים לפני 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

15/01/2023 | 18:08 | מאת: נוי

שלום רב, לפני 3 חודשים בזמן חופשה בתאילנד נעקצתי על ידי חתול ים, העקיצה הייתה עמוקה מאוד מה שהצריך ניקוי עמוק ותפרים, קיבלתי אנטיביוטיקה וכדור נגד בצקות, בארץ המשכתי את הטיפול, אבל הרופאים אומרים שהם לא מכירים את הבעיה ולא יכולים לעזור הבדיקות שעשיתי הם אולטרסאונד, סיטי, בדיקות דם הכל יצא תקין בדיקת עצבים רואים שיש פגיע בעצבים אבל בגלל הבצקת התשובה היא לא חד משמעית, אני עדין סובלת מכאבים קשים הרגל עדין נפוחה, לא ישנה בלילות הולכת עם קב, ועדין לא יכולה להוזיז את האצבעות ברגל נכון לעכשיו הפסקתי פיזואוטרפיה אחרי שאמרו לי שאין התקדמות בגלל הכאבים שקשה לי לעשות את התרגילים, מצאתי מאמר מחקר באנגליה, על מישהי שסבלה מאותה בעיה ומתואר שם בדיוק מה שאני עוברת כאבים חזקים קושי בהליכה, שינוי בצע הרגל לאפור, מה שעשו שם בסופו של דבר עזו ניתוח, פתחו את האזור מחדש עשו ניקוי וגילו את הגוף זר שנשאר שם לפני חודש הייתי במיון, אמרו לי שאולי נשאר שריד של גוף זר בגוף אבל הם בספק. הרגל קרה כל הזמן בכלי של אמרו שאין כלום והכל תקין, שלחתי מייל לבית חולים שהייתי בו בתאילנד, אמרו שזה מצב לא תקין וכנראה מפספסים משהו מה אפשר עוד לעשות שלא עשיתי?

יתכן ומדובר ב Cat scratch disease (CSD) בקש מרופא המשפחה להפנותך ליעוץ למומחה למחלות זיהומיות בקופת החולים אליה אתה שייך

מנהל פורום רפואת מטיילים