חיסון קדחת מוח יפנית

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/09/2022 | 22:27 | מאת: טל

התחסנתי לקראת טיול באינדונזיה בחיסון הראשון , ixaro לפני 40 יום. במועד שהיתי צריכה לקבל את החיסון השני נאמר לי שאין במלאי. היום התקשרו לתאם תור לחיסון השני שחזר למלאי כך שיצא שאקבל את החיסון השני לאחר 45 יום. האם תקין? לכמה זמן החיסון יהיה תקף? אציין שבינתיים הטיול נדחה אבל רציתי לעשות את החיסון השני כי אז יהיה לו תוקף לשנתיים. תודה מראש

לא רואה בעיה בעובדה שהחיסון נדחה לאחר שני חיסונים היעילות נשמרת 2-3 שנים בערך חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים