נסיעה לתאילנד בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/09/2022 | 10:54 | מאת: ברק

היי, אני ואשתי הנמצאת בשבוע 25 להריון גרים ביפן ואנחנו חושבים לסוע לשבוע-עשרה ימים לאיים בתאילנד (קו סאמוי), היא תהיה אז בשבוע 28. ההריון תקין לגמרי עד כה. אנחנו מתלבטים האם לסוע מבחינת סיכון למחלות המועברות דרך יתושים כגון זיקה, מלריה, דנגי. אשמח לשמוע חוות דעת של ממומחה ישראלי בעניין. תודה מראש.

נסיעה לארצות עולם שלישי כרוכה בסיכון של מחלות שקיימות באזורים אלו ובעובדה שרמת הרפואה נמוכה יותר חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים