הריון וטיסה למדינות עולם שלישי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/09/2022 | 09:07 | מאת: רוני

שלום, אני מתכננת לנסות להכנס להריון ובמקביל רוצה לטייל למזרח. רציתי לדעת האם יש מגבלה להכנס להריון לאחר טיול במדינות עולם שלישי וספציפית בהודו, האם אני צריכה להמתין פרק זמן כלשהו בין הטיול להריון?

רצוי להמתין מספר חדשים לאחר הטיול אפשר לבצע בדיקה סיירולוגית לזיקה במעבדת נגיפים בתה"ש חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

13/09/2022 | 23:47 | מאת: רוני וולנסקי

במידה ואני חוזרת מהודו ועושה בדיקה סיירולוגית לזיקה והיא יוצאת שלילית, בכל זאת מומלץ לחכות שלושה חודשים? כמה זמן לוקח לתוצאות של הבדיקה להגיע? תודה רבה!

מנהל פורום רפואת מטיילים