זיקה בתאילנד וניסיון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/08/2022 | 11:06 | מאת: ליה

היי, אני ובעלי מתכננים לטוס לתאילנד. הבנתי שיש גם שם זיקה ומומלץ לחכות 3 חודשים אחרי החזרה, אני מחפשת מידע על הדבקות בשנים האחרונות בשביל להבין אם הסיכויים להדבק הם גבוהים ולא מוצאת. יש לך מידע רלוונטי בנושא? אמורים לטוס עוד שבועיים וגילינו שיש בעיה ואנחנו חייבים לנסות להכנס להריון במידי.

פנו למרפאת מטיילים ביחס לשיטות להגנה מפני עקיצות יתושים בדיקה סיירולוגית לאחר החזרה לארץ ניתן לבצע במעבדת נגיפים בתה"ש חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים