שלום אשמח ואולי תוכל לענות לי על שאלתי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

25/08/2022 | 12:22 | מאת: מודאגת

אין פורומים כלכך בנושא אני יודעת שאתה גם מתעסק במחלות זיהומיות הייתי ממש שמחה אם תוכל לענות לי לצערי אני חיה בבית שהוא לא הכי נקי אני מאוד משתדלת להיות נקיה כל הזמן עד שאעבור דירה יש לי כלבים היה לי עכברים לפני חודש חודשיים העפנו ושוב חזרו ה2 כלבים שלי נגעו בעכברים שמתו עם הדם שלהם עם ההפרשות והצואה לכן לא יודעת אם לכלבים קיים עכברת.. שאלתי כזו ניגבתי במגבת כנראה על בסיס יום יומי שהיה בה כתמים חומים יכול להיות צואה של אחד מבני הבית או של הכלבים, והיה כתמי שתן אני מניחה שהכלב הרים רגל ניגבתי את הפה את הפנים ואת הגוף ואת האיברים הפרטיים האם הסיכוי שלי גבוה לחלות במחלה כלשהיא? האם כדאי להיבדק בבדיקות מסוימות? אני מאוד אודה אם תעזור לי פשוט יש פורומים שגם לא יכולים לענות לי תודה רבה

25/08/2022 | 12:23 | מאת: מודאגת

בדקתי את המגבת אבל כנראה שלא הפכתי ולא ראיתי את הכתמים לצערי אני ממש מפוחדת.. כנראה שהיא נפלה והחזירו אותה שוב לארון והכלבים הספיקו..

נראה לי שלחרדה שלך אין בסיס מציע להירגע חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

- חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

25/08/2022 | 14:10 | מאת: מודאגת

תודה רבה לך מעריכה את תשובתך, החרדה שלי גבוהה כי זה דברים זיהומיים האם הסיכוי לחלות בעכברת או במחלה זיהומית כלשהיא לפי המאורע היא נמוכה לפי תשובתך? זאת אומרת שהכל בסדר? תודה רבה המשך יום נעים.

25/08/2022 | 14:11 | מאת: מודאגת

כי עם ניגבתי את הפה במגבת זיהומית כזו עם כתמים חומים ושתן של כלבים או של בני אדם אחד משניהם וזה נכנס לפה ובגוף שלי אני הייתי מאוד מודאגת.

מנהל פורום רפואת מטיילים