זיקה וקדחת דנגי בסיישל, מאוריציוס ומדגסקר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/08/2022 | 13:59 | מאת: רינת

שלום ד''ר, 1. אם נדבקים בקדחת דנגי, האם צריך לחכות 3-6 חודשים עד כניסה להיריון? או שזה נכון רק לנגיף הזיקה? אני שואלת כי הבנתי שמדובר באותה קבוצת יתושים. 2. האם יש זיקה בסיישל, מאוריציוס ומדגסקר? 3. האם ניתן להידבק בקדחת דנגי בסיישל, מאוריציוס ומדגסקר? תודה!

לא דין זיקה כדין דנגה הכי חשוב להמרח כל 8 שעות בחומר דוחה יתושים, לדאוג שלא יהיו יתושים בחדר לפני שינה ולישון תחת כילות חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

08/08/2022 | 21:14 | מאת: רינת

תודה רבה! אם נדבקים בזיקה חלילה, האם יש לחכות 3 חודשים או 6 חודשים?

מנהל פורום רפואת מטיילים