חיסונים לטיסה לקירגיסטאן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

24/07/2022 | 17:30 | מאת: רואי

אני טס לקיריגיסטאן. לצערי מכל מיני סיבות אני לא מצליח לקבוע תור למרפאה עד הטיסה שלי. חוסנתי נגד טיפוס הבטן לפני 4 שנים, והבנתי שמיכוון שחלפו יותר מ-3 שנים צריך שוב. יש איזשהי תרופה לקנות בבית מרקחת למקרה כזה? לצערי אני לא מצליח לקבוע תור למרפאה עד לטיסה.

אכן צריך לחדש טיפוס ולבדוק מצב של חיסוניות לצהבת A וטטנוס לגבי מרשמים פנה למרפאת מטיילים חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

24/07/2022 | 18:50 | מאת: רואי

תודה, צהבת A וטטנוס תקפים, לגבי טיפוס אם אני לא מספיק לקבוע תור לקבל חיסון יש אפשרות לקנות איזשהי תרופה לטיפול במקרה של תסמיני הידבקות?

מנהל פורום רפואת מטיילים