ירח דבש, זיקה והריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/07/2022 | 14:39 | מאת: ליה

רוצים לטוס לירח דבש אבל גם מתכננים להכנס להריון בתקופת הירח דבש או מיד אחרי, מספר שאלות 1. איפה אפשר למצוא רשימה מעודכנת של אתרים עם זיקה? 2. שמעתי שיש בדיקה נגד הנגיף, אבל הדעות ברשת חלוקות לגבי האמינות, מה דעתך? האם ניתן לעשות ישר עם החזרה מהיעד? 3. מתלבטים לגבי דרום קוריאה ולא מצאתי מידע על היעד מבחינת זיקה, אולי יש לך מושג?

מידע אפשר לחפש באתרים של CDC ושל ארגון הבריאות העולמי WHO בדיקה סיירולוגית אפשר לבצע לאחר החזרה לארץ במעבדה ארצית לנגיפים בתה"ש אין לי מידע על זיקה בדרום קוראה, רוב התחלואה היא במרכז אמריקה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים