תרופות מרשם מותרות בתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/03/2022 | 15:20 | מאת: דורון

שלום, אני מתכנן נסיעה משפחתית לתאילנד. הבן שלי מטופל בתרופות מרשם שנאמר לי שעלולות להיות בעייתיות. אטנט, פריזמה, נוזימן פרפנן ומינירין. הבעיה העקרית עד כמה שהבנתי זה האטנט שמוגדר כסם לא חוקי. האם יש פתרון או אישור מיוחד שניתן להוציא או שלמעשה הפתרון היחיד הוא לשנות את התוכנית (החלפת תרופות מאוד מסובכת ומסוכנת במקרה שלו ולכן לא עומדת על הפרק).

אני לא מכיר את החוקים המקומיים בכל מדינה אך לא נראה לי שצריכה להיות בעיה במידה ויגיע עם מכתב באנגלית מרופא המשפחה שיסביר את הצורך בתרופות. ממליץ להתייעץ עם הרופא שרשם את התרופה ועם מרפאת מטיילים

מנהל פורום רפואת מטיילים