טיסה לפיליפינים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/03/2022 | 14:34 | מאת: סטאר

ד"ר שלום רב התבשרתי בשבוע שעבר שאני בהריון - שבוע 3. לפני ההריון תכננו אני ובעלי לטוס לפיליפינים אבל אני עכשיו לא יודעת אם זה כדאי לי. מה בנוגע למלריה וצהבת? האם זה מסוכן לי? ומה באשר אם אצטרך להתחסן נגד מלריה וצהבת או שאר החיסונים בטרם הטיסה עצמה? האם החיסונים הללו לא מסוכנים? תודה רבה

בארצות עולם שלישי יש סכנות בריאותיות שלא קיימות אצלנו. רמת השירותים הרפואיים נמוכה יותר. פני למרפאת מטיילים באזור מגורייך

בעולם שלישי תנאי הגיינה תברואה ירודים יותר וגם רמת רפואה נמוכה יותר זו החלטה שלך חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים