האם מסוכן לטוס לתאילנד אם מתכננים הריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/01/2022 | 13:20 | מאת: מיכל

האם מסוכן לטוס לתאילנד אם מתכננים הריון? זוכרת שבעבר אמרו לחכות מספר חודשים בגלל נגיף הזיקה.

בכל נסיעה לארצות עולם שלישי צריך לקחת בחשבון שתנאי תברואה ורפואה ירודים לעומת ארצות המערב. ולכל אלו מצטרף הסיכון של הדבקות בקורונה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

18/01/2022 | 16:59 | מאת: מיכל

תודה רבה על תשובתך. פעם אמרו שיש זיקה ואז אחרי טיול בתאילנד צריך לחכות חצי שנה לפני ניסיון להכנס להריון. זה עוד רלבנטי? יש מדינות שזה עוד רלבנטי שצריך לחכות אחרי טיול בהן?

מנהל פורום רפואת מטיילים