חידוש חיסונים מדרום אמריקה לתאילנד.

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/12/2021 | 13:32 | מאת: לירון

שלום, עשיתי חיסונים לפני 5 שנים לדרום אמריקה. בעוד חודש וחצי אני טס לתאילנד. האם אני צריך לעשות חיסונים נוספים/ לחדש חיסונים קיימים?

יש צורך לבדוק את פנקס החיסונים שלך כדי לענות על השאלה. מציע לפנות למרפאת מטיילים ולהציג שם את הפנקס.

קרוב לוודאי שצריך לחדש חיסון הטיפוס שאר החיסונים אפשר להעריך רק לאחר בדיקה של פנקס החיסונים שלך פנה למרפאת מטיילים באזור מגוריך. חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים