טיול משפחתי עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/10/2019 | 10:03 | מאת: נועה

שלום רב, אנחנו זוג + ילד בן שנתיים וארבע. על מנת לחסוך בעלויות, אנחנו מנסים לתכנן כבר עכשיו טיול לספטמבר 2020, בו כבר יצטרף אלינו למשפחה תינוק שיהיה במועד זה בן 7 חודשים. האם יש מפה או רשימה מסודרת של יעדים שלא מומלצים לטיול עם תינוק (בשל רפואה לקויה, מחלות...) שאפשר להיעזר בה על מנת לתכנן טיול? ישנם יעדים במזרח אסיה או דרום אמריקה למשל שהיינו רוצים לנסוע אליהם, אך אנחנו לא יודעים אם הם בכלל מתאימים. תודה

כל היעדים של ארצות עולם שלישי עלולות להיות בעייתיות בהיבט של רמת היגיינה, מחלות טרופיות ורמת רפואה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים