בחילות וטיול בגובה לפרו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

24/09/2019 | 15:16 | מאת: מור

שלום, אני טסה לפרו עוד יומיים וסובלת מבחילות בשבוע וחצי האחרונים. אמורה להגיע ישר לגובה של 3100 מטר. הבנתי שאחד התסמינים למחלת גבהים הוא בחילה. במידה והבחילות ימשכו, איך אוכל לדעת האם מדובר בתסמין של מחלת גבהים או בחילה רגילה? מה כדאי לעשות במצב כזה במידה והבחילות לא יעברו בינתיים? תודה מראש

בחילה היא סימפטום לבעיה רפואית - כדאי לברר את הסיבה לפני הנסיעה. תסמין נוסף של מחלת גבהים הוא כאב ראש חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים