תכנון הריון אחרי ביקור תאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/09/2019 | 11:20 | מאת: דנה

בוקר טוב, שהינו בתאילנד שבועיים עד ה31.7. ביום הראשון של הטיול נעקצתי עקיצה אחת ויחידה בטיול. בעלי לא נעקץ כלל. היות שזו פעם 3 שלנו בתאילנד ידענו להתמגן מפני עקיצות והיינו יותר עירניים לעקיצות.מעוניינים להיכנס להריון ומתלבטים אם להימנע בינתיים לאור כך שהסיכויים שנדבקנו בזיקה הם קלושים. כמה זמן יש להמתין? מה הסיכויים סטטיסטית להידבק? מה הסיכויים להעברת הזיקה בקיום מגע מיני אם בן הזוג נדבק בכל זאת? אשמח לעצתך..

ניתן לבדוק הדבקות בזיקה במעבדת נגיפים של תל השומר חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים