TBE חיסון כנגד קרציות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/07/2019 | 07:20 | מאת: אורית

באוגוסט שעבר קבלנו 2 חיסוני TBE לפני נסיעה לפולין. 1.מתי עלינו לקבל את החיסון השלישי? 2.לפני נסיעה או בכל מקרה? 3. במידה ולא נעשה חיסון שלישי האם החיסון יפוג? 4.האם לאחר החיסון השלישי החיסון תקף לכל החיים או שיש לחדשו כל פעם?

חיסון ראשון ינתן בזמן 0 חיסון שני תוך 1-3 חדשים חיסון שלישי תוך 5-12 חדשים יש לחדש חיסון נוסף כל 3 שנים במידה ושוב יש סיכון לחשיפה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 6

04/07/2019 | 06:03 | מאת: אורית

מה קורה אם לא השלמנו את החיסון השלישי תוך 5-12 חודשים? האם זה אומר שצריך לקבל את כל שלושת החיסונים מחדש?

אין לשאלתך תשובה בספרות הרפואית. מציע להשלים כאת את החיסון השלישי. חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 6

מנהל פורום רפואת מטיילים