כאבים בחזה ושיעול מתמשך באינדונזיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/05/2019 | 05:27 | מאת: מיכאל

שלום. חבר ואני מטיילים יחד וחולקים חדרים באיזור באלי כבר שבוע. שלשום בערב החבר התחיל להשתעל ללא הפסקה (כל דקה שתיים) ואתמול בלילה ככל הנראה היה גם עם חום (הזיע והיה לו קר באקלים החמים פה). מאתמול בבוקר אני חווה כאבים בחזה כשאני נושם עמוק, ללא סימפטומים נוספים. אנחנו חושדים שנדבקנו במשהו ויראלי ומגיבים אל זה אחרת. יש סיבה לדאגה? איזה סימפטומים צריכים להופיע כדי שנמצא עזרה רפואית? המון תודה

חום ושיעול הם סיבה מספיק טובה כדי לפנות לבדיקה אצל רופא במקום. לעשות אבחנה מרחוק יהיה מעשה לא ראוי. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים