תאילנד עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/09/2009 | 07:40 | מאת: מיכל

אני נוסעת בעוד שבוע לתאילנד,רק לקוסמוי ולבנגקוק עם תינוק בן חמישה חודשים,בטיפת חלב אמרו לי שתינוק בגיל כזה לא מחסנים. האם הדבר נכון?

14/09/2009 | 09:30 | מאת: ד"ר אבי יצחקי

התשובה היא לא חד משמעית, אכן לא מחסנים בחיסון הפעיל אך ניתן לתת חיסון סביל, דהיינו נוגדנים מוכנים (גאמא-גלובולינים) חשוב מאד לשמור על היגיינה של המים (הרתחה) בעת הכנת החלב ולהשתדל שכל מזון אחר יעבור תהליך חימום. פני למרפאת מטיילים באזור מגורייך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה למטיילים טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים