דיאמוקס למניעת מחלת גבהים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

14/03/2019 | 08:03 | מאת: טל

שלום, שאלה לגבי אופי השימוש בדיאמוקס: ראיתי תיאורים לשתי צורות שימוש. לפעמים רשום שיש להתחיל לקחת יומיים לפני העליה לגובה ולאורך הדרך עד יומיים אחרי שמגיעים לגובה מקסימלי. במקומות אחרים רשום יומיים לפני עליה לגובה ועוד 4 ימים אח"כ.  במצב שבו הטיול הוא ארוך (אנאפורנה נפאל) יש הבדל מהותי בין שתי האופציות. האם אני לוקחת את הכדורים למשך כמעט שבועיים, מתחילת הטיפוס ועד הטרק, או מתחילת הטיפוס ועוד כמה ימים אח"כ ולאחר מזה כבר אין צורך? תודה, טל

ההמלצה הראשונה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים