חשש להידבקות בבילהרציה באוגנדה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

28/11/2018 | 21:04 | מאת: ליאת

שלום עבר חודש מאז שרחצתי במקורות הנילוס בגינגה שבאוגנדה ובאחד מהאגמים באזור מכתשי האגמים באוגנדה . חבר שעשה את אותו המסלול חודש לפני נדבק בילהרציה. אני נמצאת באתיופיה ואין פה אפשרות לבצע בדיקות של בילהרציה עבר חודש ושבועיים מאז ואני מרגישה מאד לא טוב ובמרפאה לא מצליחים לאבחן למה. מומלץ לקחת כדור נגד ליתר ביטחון? הרופאה נתנה לי את הפרטים שלו ואת המינונים המתאימים לי ליתר ביטחון. אני מפחדת מהתופעות לוואי אבל עוד יותר מפחדת מהבילהרציה.

29/11/2018 | 05:08 | מאת: ליאת

מרגישה מאד לא טוב- כאבי בטן חדים בעיקר בתחתית הבטן.לחץ בחזה. כאבי ראש. שיעול. שותה המון מים אבל עדיין עם סימני יובש. קור שבא והולך בלי קשר למזג האויר. כל המדדים תקינים. אין חום.

לא ברור מה הסימפטומים שלך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

-

מנהל פורום רפואת מטיילים