קדחת צהובה-מדוכאת חיסון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/11/2018 | 00:57 | מאת: אופיר

היי,בכוונתי לטוס לדרום אמריקה אני מטופלת בתרופה מדכאת מערכת חיסון אך אושר לי על ידי הרופא המטפל להפסיק טיפול לטובת החיסונים. היום הייתי במרפאת מטיילים ,הרופאה המליצה בכל זאת שלא לקחת את החיסון+להצטייד במכתב שיאשר לי כניסה למדינות שדורשות חיסון. מה דעתך? האם זה מסוכן מידי לטוס ליבשת ללא החיסון? מה מצב המגפה? מסלול-ברזיל פרו בוליביה קולומביה פנמה מקסיקו תודה רבה

חסרים פרטים כמו מהי המחלה, מהי התרופה, מהו משך הטיול, האם תשהי באזורי ג'ונגל / אמזונס ועוד... בדיוק לשם כך ישנן מרפאות המטיילים שלא ניתן להחליפן בייעוץ באינטרנט. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים