עישון ומחלת גבהים בסין

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/09/2018 | 08:45 | מאת: רוני

שלום. בת 25 מעשנת בקביעות לצערי אך מתאמנת בקביעות גם ובכושר טוב. טסה בראשון הקרוב למחוז סצואן ומתכננת לשהות בגבהים בין 3000-3800. האם אני בסיכון למחלת גבהים ולקוצר נשימה? האם עלי לשנות ולבטל? אני לא מתכננת לעשן שם ובאופן כללי החלטתי להיגמל אולם החרדה שלי גבוהה מאוד ואיני רוצה לשים את עצמי במצב סכנה. האם יש ממה לחשוש? תודה

לא ניתן לחזות מראש מי יסבול ממחלת גבהים. ממליץ לך לפנות למרפאת מטיילים באזור מגורייך לקבל הדרכה וכדורים למניעה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים