גרד פריחה ונפיחות בכפות הידיים בתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/08/2018 | 11:38 | מאת: נירית

שלום דר בעלי ואני נמצאים בחופשת ירח דבש בתאילנד, שלשום בלילה החלו לגרד לו מאוד כף יד אחת ואז השניה ובבוקר הבחנו כי כפות ידיו כולל האצבעות פורחות ונפוחות מאוד עם אדמומיות ומעין שלפוחיות קטנטנות. הופיע גם על זרוע ימין . ישנה הטבה עם קרח ופניסטיל גל אך ללא שיפור כבר יומיים.. נתתי לו כדורים לאלרגיה כדור אחד ליום ללא שיפור משמעותילקח 2 כדורים למשך של יומיים. על מה אתה ממליץ? תודה ושבת שלום

המלצתי לפנות לשירותי הרפואה באזור בו אתם נמצאים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים