התייעצות לגבי זיקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/07/2018 | 15:55 | מאת: מני

אנחנו לפני טיול לתאילנד לכ-חודש ומעוניינים להכנס לאחר מכן להריון. במרפאת מטיילים (לא רמבם) אמרו לנו שאם מתמגנים מיתושים ולא מופיעה מחלת חום בטיול ומבצעים בדיקה לזיקה לאחר הטיול אפשר להיות רגועים. 1. האם זה נכון? האם אפשר לוותר על תקופת ההמתנה אחרי הטיול? 2. בגלל שהבנתי שהבידקה לזיקה לא אמינה ב-100% מה הסיכוי לטעות במידה וחוזרים אחרי הטיול וישר מבצעים את הבידקה? תודה.

היעוץ שקיבלתם הגיוני מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים