נסיעה לרגל עבודה לפונה שבהודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/06/2018 | 14:19 | מאת: שואלת

אשמח להתייעץ לגבי נסיעה צפויה מהעבודה לכשבוע לפונה. אני מתכננת להכנס להריון בחודשים הקרובים, ואשמח לשמוע מהידע שלך האם זהו סיכון? על פי שיטוט באתרים השונים נמצא שהיו דיווחים לזיקה בהודו. משערת שאת רוב השבוע נבלה בתוך משרד או מלון. תודה רבה

זיקה היא רק אחת מבין המחלות המועברות באמצעות עקיצת יתושים שקיימות במזרח ולא קיימות בארצנו. הדרך היעילה ביותר להפחתת הסיכון היא לנקוט באמצעים למניעת עקיצת יתושים כמו מריחה של חמרים דוחי יתושים על העור ושינה בחדרים נקיים מיתושים. היתושים לא מבחינים בין תיירות של 5 כוכבים או גסטהאוסים בנוסף דרושים חיסונים פני למרפאת מטיילים באזור מגוריךך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים