טיסה לתאילנד עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/06/2018 | 20:33 | מאת: שגיא

ערב טוב אני ואישתי שבהריון מעוניינים לטוס לתאילנד לאחר הלידה ביחד עם התינוק. רצינו לדעת מה הגיל המינימלי שבו תינוק יכול להיות במדינה טרופית כזאת? והאם יש המלצות מסוימות או דברים שצריך להזהר מהם? תודה רבה

אין מושג של "גיל מינימלי" לביקור במדינות עולם שלישי צריך לזכור שתנאי תברואה ושירותי רפואה במקומות אלו הם ברמה שאינה דומה לזו שבישראל. מומלץ מאד לעבור במרפאת מטיילים באזור מגוריכם כדי לקבל הדרכה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים