מחלת גבהים................

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/06/2018 | 16:26 | מאת: מאור

שלום רב, אני מתכנן לטוס להודו ולנחות בעיר לה שזוהי עיר גבוהה(3500). לפני 9 שנים טיילתי בדרום אמריקה ושהייתי בגבהים דומים ואף גבוהים יותר ולא סבלתי מתסמינים רציניים כלשהם. רציתי לדעת האם לגוף יש זכרון ששהה בגבהים וכך מסתגל מהר יותר לגובה או שאין קשר? תודה רבה

לא ידוע לי על זיכרון מהסוג שאותו אתה מזכיר מקובל להניח שאין לדעת מי יסבול ממחלת גבהים עדיף להיות ערוך מראש מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים