חיסונים לפני טיול והריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/04/2018 | 12:00 | מאת: גילי

שלום רב, אני וזוגתי מתכננים טיול לתאילנד/פיליפינים עוד חודשיים ובמקביל מנסים להכנס להריון. אני מבין שיש חיסונים מסוימים שיש לבצע לפני הטיול ורוצה לברר האם יש מניעה להכנס להריון אחר חיסונים אלו.

אין מניעה להרות לאחר ביצוע חיסונים לקראת טיול קצר לאזורים אלו. יש לזכור שיש באזורים אלו מחלות שלא קיימות בארץ וחלקן מועבר בעקיצת יתושים. מומלץ לפנות להתייעץ במרפאת מטיילים באזור מגוריכם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים