זנזיבר בחודש 6 עם פעוט

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/02/2018 | 13:40 | מאת: לין

שלום, אני בעלי והבן שלנו (בן שנה ו7) מתכננים לנסוע לזנזיבר לכשבוע ימים. אני ובעלי טיילנו בהודו ובפיליפינים לפני כשנתיים ואנחנו מחוסנים עפ ההמלצות דאז. האם נסיעה בהריון לזנזיבר היא מסוכנת? האם ישנו סיכון לקחת פעוט? איזה חיסונים עליי לוודא שקיימים אצלי? (הבנתי שלא מומלץ להתחסן בזמן הריון לקבלת צהובה?) תודה רבה על העזרה!

יש צורך בחיסונים וכדי לדעת אלו חיסונים אתם צריכים להגיע עם פנקסי החיסונים הקודמים שלכם. יש מלריה בזנזיבר ויש צורך בטיפול תרופתי מונע מדינת עולם שלישי עם שרותי בריאות נחותים בקיצור פנו למרפאת מטיילים באזור מגוריכם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים