כדורים נגד מלריה בפיליפינים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/02/2018 | 11:26 | מאת: אא

שלום, אנחנו נוסעים ל-12 יום לפיליפינים: מנילה, סבו, בוהול, אל נידו. האם צריך לקחת כדורים נגד מלריה? אשמח לתשובה מהירה כיוון שאנחנו נוסעים הערב.... תודה

יש מפות של מלריה בפיליפינים ברשת - יש אזורים שיש בהם מלריה ויש אזורים שבהם אין. למשל בקישור הבא האזורים האדומים הם אזורי מלריה https://www.marineconservationphilippines.org/wp-content/uploads/philippines-malaria.gif מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

13/02/2018 | 12:49 | מאת: אא

האם מלרון מותר למי שיש לו G6PD?

כן מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים