האם אפשר לטוס בהריון צעיר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/01/2018 | 11:39 | מאת: הריון

היי סגרתי טיסה לתאילנד ב18 לחודש וגיליתי אתמול ב3.1 שאני בהריון צעיר רציתי לדעת אם אני יכולה לטוס ובאיזה איזורים יש את הזיקה. ואם לא איזה מקומות כן אפשר לטוס ? תודה.

התפרצות הזיקה העיקרית הוא במרכז ודרום אמריקה היו גם דיווחים אנקטודליים מתאילנד ומקומות אחרים במזרח מפות המראות פיזור של המחלה נמצאות ברשת. למשל: https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/04/rb-composite-zikaworldmap-v2.jpg?strip=all&w=750 מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

06/01/2018 | 18:24 | מאת: הריון

לא הבנתי את המפה.. איזה מקומות כן אפשר לטוס אליהם?

מנהל פורום רפואת מטיילים